De când faci voluntariat?

2019

Când te-ai alăturat TBTT?

M-am alăturat TBTT în 2019, pe 15 octombrie.

Unde ai făcut voluntariat în trecut?

Cercetașii României, Societatea Studenților în Farmacie București, Untold, Neversea, World CleanUp Day și cel mai recent am ajutat pe oriunde a fost nevoie la începutul crizei din Ucraina.

Ce roluri ai avut în TBTT?

Am fost parte din echipele de ticketing, ceremonii și mobility. În plus, pe perioada pandemiei am realizat primirea jucătorilor la vestiare înainte de meciuri și a oficialilor. În cadrul a câteva meciuri am coordonat echipele de voluntari de la fața locului și am instruit copiii de mingi.

Ioana Căsăndroiu

23 de ani

Farmacist

Povestea mea cu TBTT a început în octombrie 2019, la meciul România-Norvegia de pe Arena Națională când am intrat și pentru prima dată pe un stadion. Mi-au plăcut atât de mult atmosfera, echipa și modul de comunicare încât am știut că nu trebuie să fie ultimul meci la a cărui organizare ajut. Aproape 20 de evenimente mai târziu, atât în București cât și la Ploiești sau Buftea, fără a pune la socoteală EURO 2020, cred că am trecut prin aproape toate rolurile unui voluntar, am învățat că orice problemă are cel puțin două rezolvări, că întotdeauna poți face un număr infinit mai mare de pași decât știai că e posibil și că mereu există cel puțin un voluntar cu care rămâi prieten după fiecare meci în parte.
În final, sper să ajut la organizarea cât mai multor meciuri, să fiu mereu acolo prezentă pentru ce este nevoie și să văd cum câștigăm tot ce putem.