Despre TBTT

Team Behind the Team este programul de voluntariat al Federației Române de Fotbal. În 2018, primii voluntari au început să pună umărul la organizarea cu succes a meciurilor echipei naționale a României.

Fie că vorbim despre partide cu tribunele pline pe Arena Națională, meciul împotriva Norvegiei cu 30.000 de copii în tribune, dar și proiecte cu impact social dedicate celor mai expuse categorii, voluntarii au fost mereu acolo.

Între timp, promovând și manifestând valorile acestei comunități, cum ar fi prietenia, spiritul de echipă și pasiunea pentru fotbal, voluntarii TBTT au contribuit la organizarea unor evenimente memorabile pentru fotbalul românesc.

Însă cel mai mândru moment din istoria noastră este organizarea celor 4 meciuri UEFA EURO 2020 de la București, când am strâns cea mai mare echipă de voluntari de la un eveniment sportiv din România - 800 de voluntari!

Cu o comunitate activă de peste 700 de oameni, așteptăm cu nerăbdare noi oportunități să demonstrăm puterea voluntariatului și contribuția socială extrem de valoroasă pe care acesta o poate aduce creând experiențe memorabile pentru zeci de mii de oameni.

De ce să fii voluntar?

Voluntariatul este o modalitate de a contribui la o cauză importantă pentru tine, alături de alți oameni care îți împărtășesc pasiunile și valorile.

Făcând voluntariat vei cunoaște oameni noi, îți vei îmbunătăți abilitățile sociale și profesionale, dar vei avea șansa să trăiești experiențe memorabile în timp ce aduci un plus comunității tale.

În România, voluntariatul este reglementat legal și e considerat o formă de experiență profesională. Dacă ești pasionat de sport și te încarci din energia marilor evenimente te așteptăm în Team Behind the Team!