Când te-ai alăturat TBTT?

Octombrie 2019

Care este ocupația ta, în viața de zi cu zi?

Studentă la Universitatea Politehnica din București

Unde ai făcut voluntariat în trecut?

Evenimentele realizate de FRF, EURO 2020 Final Draw, EURO 2020, L’Etape România by Tour de France

Ce roluri ai avut în TBTT?

De-a lungul timpului, am avut mai multe roluri în cadrul evenimentelor organizate de către FRF, de la statul la turnicheți, pâna la VIP welcoming. În cadrul Euro 2020 am fost airport volunteer, iar în cadrul L’Etape România am avut ocazia sa fiu coordonator.

Florentina Vlaicu

22 de ani

Studentă

Povestea mea cu Team Behind the Team a început încă de la Final Draw EURO 2020 unde am avut ocazia să fiu voluntară la Aeroportul Internațional Henri Coanda. De aici am rămas cu amintiri extraordinare, am cunoscut oameni minunați, cu care puteam comunica ușor și cu care am reușit să păstrez legătura. Experiența mea a continuat la Campionatul European unde am avut același rol, dar am avut plăcerea să particip și la unele meciuri, unde mi-am revăzut și foști colegi.

După aceste evenimente minunate, am luat parte la meciurile Echipei Naționale de Fotbal (inclusiv U19, U20, U21), dar și la Finala Cupei și Supercupei României. Prin intermediul TBTT am putut să “schimb” și sportul, fiind voluntar coordinator la turneul de ciclism L’Etape România.

Vreau să mulțumesc Team Behind the Team pentru toate experiențele extraordinare, pentru amintirile de neuitat și pentru oamenii minunați pe care i-am întâlnit. Știu că povestea noastră nu se oprește aici…