Voluntariat la România U21 – Spania U21

Pe 23 septembrie 2022, Echipa Națională de Fotbal U21 se pregătește pentru viitorul turneu UEFA Under 21 Championship care va avea loc în România. Dacă vrei să participi la turneul final de anul viitor, meciul acesta va fi o încălzire bună pentru tine. România se vor confrunta cu două dintre cele mai puternice echipe naționale la acest nivel, primul meci fiind împotriva Spaniei pe Cluj Arena. Pentru a ne asigura că acest meci amical va fi un succes, avem nevoie de 40 de voluntari dornici să vină și să aibă un impact pozitiv asupra meciului și organizării acestuia.

Pe cine căutăm?

Căutăm persoane care să aibă 18 ani împliniți pe 23 septembrie 2022, în ziua evenimentului, care stăpânesc limba engleză la un nivel conversațional și sunt interesate să ajute la un astfel de eveniment. Pe baza educației și abilităților pe care le aveți, vă vom putea atribui în mod corespunzător taskurile care credem că vi se potrivesc cel mai bine.

17 septembrie 2022

Deschiderea înscrierilor

21 septembrie 2022

Termenul limită pentru înscriere

22 septembrie 2022

Voluntarii selectați sunt anunțați

23 septembrie 2022

Ziua meciului împotriva Spaniei U21

Roluri

Voluntarii din Team Behind the Team vor avea un rol esențial în livrarea cu succes a serviciilor dedicate spectatorilor prezenți la meci, în diverse zone ale stadionului. Aceștia vor ajuta spectatorii în diverse etape ale experienței de meci, inclusiv în procesul de acces în arenă, scanarea biletelor și direcționare, dar și suport pe parcursul evenimentului.

FAQ

Team Behind The Team, programul de voluntariat al Federației Române de Fotbal, a fost lansat în 2018 cu scopul de a implica cât mai multe persoane în organizarea și desfășurarea meciurilor Echipei Naționale de Fotbal și a altor evenimente din ecosistemul fotbalistic. Echipa s-a mărit de la an la an, iar în acest moment peste 700 de voluntari sunt parte din TBTT.

 

Voluntarii TBTT sunt persoane dornice de a avea impact prin activitățile desfășurate și de a contribui activ la dezvoltarea și îmbunătățirea fenomenului fotbalistic. Au peste 18 ani și locuiesc în diferite orașe ale țării, unii dintre ei sunt studenți, alții proaspăt absolvenți, o parte sunt angajați, dar mereu prezenți și gata de a accepta un nou eveniment marca TBTT.

Sunt multe motive pentru a face parte din echipa TBTT, de la dezvoltarea ta personală: dobândirea și îmbunătățirea anumitor abilități, relaționarea cu noi oameni, gestionarea unor situații provocatoare; până la dezvoltarea profesională: oportunitatea de a face networking cu persoane cu aceleași valori și interese precum tine, de a fi responsabil/ă de un grup pe parcursul unui eveniment, de a te face remarcat/ă și de a primi o oportunitate de a lucra/colabora în acest domeniu de activitate.