Voluntariat la România – Slovenia

Pe 17 noiembrie 2022, Echipa Națională de Fotbal va disputa un meci de pregătire împotriva reprezentativei Sloveniei. Dacă vrei să participi la turneul final de anul viitor, și anume, UEFA Under 21 Championship, meciul acesta va fi o încălzire bună pentru tine. Dacă vrei să participi la turneul final de anul viitor, și anume, UEFA Under 21 Championship, meciul acesta va fi o încălzire bună pentru tine.

Pe cine căutăm?

Căutăm persoane care să aibă 18 ani împliniți pe 17 noiembrie 2022, în ziua evenimentului, care stăpânesc limba engleză la un nivel conversațional și sunt interesate să ajute la un astfel de eveniment. Pe baza educației și abilităților pe care le aveți, vă vom putea atribui în mod corespunzător taskurile care credem că vi se potrivesc cel mai bine.

Timeline

5 Noiembrie

Deschiderea înscrierilor

9 Noiembrie

Termenul limită pentru înscriere

11 Noiembrie

Voluntarii selectați sunt anunțați

17 Noiembrie

Ziua meciului împotriva Sloveniei

Roluri

Voluntarii din Team Behind the Team vor avea un rol esențial în livrarea cu succes a serviciilor dedicate spectatorilor prezenți la meci, în diverse zone ale stadionului. Aceștia vor ajuta spectatorii în diverse etape ale experienței de meci, inclusiv în procesul de acces în arenă, scanarea biletelor și direcționare, organizarea ceremoniei de la startul partidei, dar și suport pe parcursul evenimentului.

FAQ

Team Behind The Team, programul de voluntariat al Federației Române de Fotbal, a fost lansat în 2018 cu scopul de a implica cât mai multe persoane în organizarea și desfășurarea meciurilor Echipei Naționale de Fotbal și a altor evenimente din ecosistemul fotbalistic. Echipa s-a mărit de la an la an, iar în acest moment peste 700 de voluntari sunt parte din TBTT.

Voluntarii TBTT sunt persoane dornice de a avea impact prin activitățile desfășurate și de a contribui activ la dezvoltarea și îmbunătățirea fenomenului fotbalistic. Au peste 18 ani și locuiesc în diferite orașe ale țării, unii dintre ei sunt studenți, alții proaspăt absolvenți, o parte sunt angajați, dar mereu prezenți și gata de a accepta un nou eveniment marca TBTT.

Sunt multe motive pentru a face parte din echipa TBTT, de la dezvoltarea ta personală: dobândirea și îmbunătățirea anumitor abilități, relaționarea cu noi oameni, gestionarea unor situații provocatoare; până la dezvoltarea profesională: oportunitatea de a face networking cu persoane cu aceleași valori și interese precum tine, de a fi responsabil/ă de un grup pe parcursul unui eveniment, de a te face remarcat/ă și de a primi o oportunitate de a lucra/colabora în acest domeniu de activitate.

Programul de voluntariat al meciului amical România – Slovenia nu va putea acoperi costurile de transport către și dinspre Cluj-Napoca și nici eventualele costuri de cazare ale voluntarilor veniți din afara orașelor.