Care este ocupația ta de zi cu zi?

Economist și lector universitar

Cand te-ai alăturat TBTT?

Iunie 2021

Unde ai făcut voluntariat în trecut?

Junior Achievement, Neversea, UEFA Nations League din Milano, Campionatelor Europene de Handbal Masculin din Budapesta și Szeged, Jocurilor Europene Universitare din Lodz

Ce roluri ai avut în TBTT?

Turnstiles Lead Volunteer, acces media, promovare meciuri viitoare ale naționalei prin distribuire flyere, activare aplicație Fan Arena – GIF Corner, coordonator acces parcare VIP.

Daniel Lipara

39 de ani

Economist și lector universitar

Povestea mea în TBTT a început o dată cu Campionatul European de Fotbal 2020, cu ocazia celor 4 meciuri găzduite de București. Am făcut parte din departamentul Venue Operations, ocupându-mă de coordonarea echipei de la turnicheți, din postura de Lead Volunteer. Ulterior, am zis „prezent” și am susținut echipa națională de fotbal la meciurile disputate în București (meciuri amicale, dar și cele oficiale din Liga Națiunilor, edițiile 2021 și 2022), îndeplinind, pe rand roluri în mai multe zone: acces media, promovare meciuri viitoare ale naționalei prin distribuire flyere, activare aplicație Fan Arena – GIF Corner, coordonator acces parcare VIP.