Care este ocupația ta de zi cu zi?

Student

Cand te-ai alăturat TBTT?

Martie 2022

Unde ai făcut voluntariat în trecut?

Nu am avut experiențe de voluntariat în trecut.

Ce roluri ai avut în TBTT?

Rolul de a îndruma oamenii spre locurile lor de pe stadion, împărțirea materialelor promoționale către fani, coordonator voluntari în cadrul researchului Romania store, TLO.

Alex Cristescu

21 de ani

Student

Experiența mea cu TBTT a fost plină de provocări diverse pentru că am făcut parte din această echipă din două perspective. În primul rând ca voluntar în diferite acțiuni și în al doilea rând ca intern timp de trei luni în cadrul FRF. Pot spune că în ambele împrejurări am fost mereu susținut și încurajat, iar spiritul de echipă m-a motivat să încerc să fiu din ce în ce mai bun. Comunitatea din jurul acestor proiecte este una atât de pasionată și performantă, încât te ajută să te depășești mereu. Toate aceste acțiuni mi-au oferit o perspectivă mai clară asupra viitorului meu traseu profesional. Am apreciat în mod deosebit încrederea care mi-a fost acordată în cadrul evenimentelor și sper că am făcut față cu succes provocărilor apărute pe parcurs.

Pot spune că perioada petrecută în cadrul FRF m-a ajutat semnificativ la formarea mea și aș fi recunoscător să am oportunitatea de a mă alătura în viitoarele proiecte, alături de această echipă minunată.