Fii voluntar la tragerea la sorți UEFA Under 21 Championship

În vara lui 2023, Campionatul European de Fotbal Under 21 va fi organizat de Georgia și România. Turneul începe oficial la București, unde are loc tragerea la sorți a turneului final. În cazul în care ești selectat, poți contribui la organizarea acestui event și să afli alături de noi meciurile care se vor disputa în România la turneul final.

Pe cine căutăm?

Acest eveniment va fi deschis membrilor din Team Behind the Team care pot demonstra un istoric divers de evenimente organizate de FRF la care au mai participat în calitate de voluntari. Toți voluntarii pentru Final Draw trebuie să demonstreze o bună cunoaștere a limbii engleze la nivel conversațional și să aibă peste 18 ani la momentul evenimentului. Pentru acest eveniment vom încerca să selectăm o echipă de voluntari cu un profil cât mai divers divers.

Timeline key dates

03/10/2022

Deschiderea aplicațiilor

06/10/2022

Închiderea aplicațiilor

07/10/2022

Voluntarii selectați sunt anunțați

15/10/2022

Începerea perioadei operaționale pentru eveniment

18/10/2022

Tragerea la sorți UEFA Under 21 Championship Georgia - Romania 2023

Departamente

Voluntarii responsabili de zona de Guest Services vor fi implicați în livrarea serviciilor dedicate oaspeților prezenți la UEFA Under 21 Championship 2023 Final Draw la standardul oricărui eveniment UEFA. Pentru că invitații vor avea de călătorit între locațiile unde se dispută tragerea la sorți – aeroporturi, hoteluri și locațiile de eveniment, voluntarii responsabili de Guest Services îi vor asista pe parcurs, așa cum sunt instruiți de Volunteer Manager și managerii UEFA.

Responsabilii de logistică și operațiuni vor fi primii voluntari care își încep misiunea la Final Draw. Responsabilitățile lor includ organizarea zonelor de lucru și a locațiilor de eveniment confrom instrucțiunilor primite de la managerii LOS și UEFA.

Acești voluntari vor fi familiari cu toate departamentele și aspectele operaționale din spatele UEFA Under 21 Championship 2023 Final Draw. Rolul lor va fi să vină în ajutorul oricărei activități sau oricărui proiect care necesită suport din partea echipei de voluntari.

FAQ

Turneul final care va decide noua campioană europeană Under 21. 20 de echipe se vor duela pentru trofeu, iar partidele se dispută în România și Georgia, țări care organizează împreună acest eveniment.

Final Draw UEFA Under 21 Championship Georgia-Romania 2023 este evenimentul în cadrul căruia se decide componența grupelor de la turneul final. Acesta are loc la Ateneul Român, în București, pe 18 octombrie 2022.

Disponibilitatea necesară variază în funcție de rolul / departamentul din care vei face parte. În principiu, voluntarii trebuie să fie disponibili integral în perioada 15-19 octombrie 2022, pentru a putea accepta toate turele de voluntariat necesare. Informațiile finale despre rolurile atribuite și programul final al turelor vor fi disponibile după finalizarea procesului de recrutare.

Deși este un eveniment major, numărul de voluntari din Team Behind the Team implicați în organizare va fi de aproximativ 15 voluntari.

Voluntariatul este o muncă ce nu este remunerată, însă valorează foarte mult pentru experiența persoanelor ce se implică, pentru a-i ajuta în carierele viitoare sau pentru a dobândi anumite aptitudini.

Toți voluntarii selectați vor primi o serie de beneficii:

  • Kit/uniformă de voluntar;
  • Masă și răcoritoare în locație, în timpul turelor;
  • Training-uri specializate;
  • Transport public gratuit pe perioada evenimentului.

Programul de voluntariat al acestui eveniment nu poate acoperi costurile de transport către și dinspre București și nici eventualele costuri de cazare ale voluntarilor veniți din afara orașului. Voluntarii vor avea o masă asigurată în timpul fiecărei ture de voluntariat.

Voluntarii vor fi atribuiți în departamentele în care vor activa de echipa Volunteer Management. Aplicanții își vor putea exprima opțiunile preferate pentru departamentele în care își doresc să activeze în cadrul interviurilor de recrutare.

În principiu, voluntarii nu vor putea avea activități în cadrul a două departamente diferite.

Excepție pot fi voluntarii departamentului Volunteer Management, ce vor fi înlocuitori pentru diverse roluri, în cazul în care va fi necesar.